За нас

За нас

Фирма Престиж Офис ЕООД е създадена през 1995 година. От самото начало приоритет на фирмата е търговията с офис техника, консумативи, офис обзавеждане, канцеларски стоки и материали, офис продукти и услуги улесняващи бизнеса на клиентите. В последствие фирмата разширява дейността си с доставки на адреси.

Разполагме с търговски обект за стоки и услуги в гр. Варна 9000, ул. “Кап. Райчо” № 54

Във фирмата работи екип квалифицирани специалисти, натоварени със специфични задачи като консултация на клиенти, приемане на поръчки, доставка на поръчки, сервизни услуги, пълния набор рекламни, документни и офис услуги.

Наши бизнес партньори са фирми с утвърдени на вътрешния и международен пазар марки, символ на качество, удобство и традиции в бранша.

От 1996 г. Престиж Офис работи с каталог за офис продукти и услуги, който може да се поръча като печатно издание или да се ползва в интернет: http//www.probg.net.

Дистанцията с клиентите ни е скъсена с различните възможности, които им предоставяме възможност да направят поръчки:


•на телефони /052/ 602 138; 614 596; 0886 579 209
•чрез интернет на адрес: http://www.probg.net
•с попълнен талон за поръчка /на последната страница в каталога или свободен текст/, изпратен на факс /052/ 614 596
•на e-mail: prestigeoffice@mail.bg
•в обекта ни на адрес: ул.”Кап. Райчо” № 54 в гр. Варна

Стремейки се максимално да улесним своите клиенти на работното им място, разширихме асортимента си с почистващи средства, кафе, безалкохолни напитки, вода и други стоки, необходими за нормалното функциониране на един офис.

Клиентите могат да се обърнат към нас за сервизни услуги, техническа консултация или за наемане на необходимата им офис техника.

Персоналът на Престиж Офис работи с амбицията да оправдае доверието на своите клиенти и да печели нови, реагирайки бързо и адекватно на изискванията на пазара, да отстоява името на фирмата като символ на качествени стоки, разумни цени, бързо обслужване и коректно отношение.

Ние очакваме Вашите поръчки с нетърпение, ще ги изпълним с удоволствие и ще Ви ги доставим с усмивка :)